Szolgáltatásaink

Komplex ingatlanüzemeltetés
  • Karbantartás
  • Felújítás
  • Parkgondozás
  • Portaszolgálat
  • Őrzés

Ezen kívül:

Bérlői kapcsolattartás, bérlői igények összehangolása, bérlői nyilvántartások vezetése. Beruházások – együttműködés az ingatlan karbantartásához, az állagmegóváshoz, a bérlői igényeknek megfelelő átalakításokhoz, beruházásokhoz szükséges állandó szolgáltatások és eseti munkák megszervezésében és ellenőrzésében.
Ingatlanbérbeadás
Több mint 15000 m2-en biztosítunk különböző tevékenységű cégek működéséhez szükséges területet. Célunk a bérlők igényeinek maradéktalan kielégítése.
CNC esztergálás
Az esztergálás a forgácsolási eljárások közé tartozik. Az esztergakés végzi az előtoló mozgást, és a folyamatos forgácsoló mozgást végző munkadarabról vágja le egyenletesen a forgácsot. Mindez a CNC- esztergálás során CNC vezérelve történik.
Vas, rozsdamentes acél, sárgaréz, vörösréz alapanyagokból, az egyedi darabok és prototípusok megmunkálását hagyományos esztergagépeinkkel, a kis-, közepes-, és nagy szériák gyártását CNC-esztergagépeinkkel végezzük. A rendelkezésünkre álló 2 igen modern CNC-esztergaközpontunk segítségével az egyszerűtől az egészen komplex esztergált alkatrészek gyártását végezzük a legmagasabb minőségben, precízen, az előre egyeztetett időpontra. Vas, rozsdamentes acél, sárgaréz, vörösréz alapanyagokból, az egyedi darabok és prototípusok megmunkálását hagyományos esztergagépeinkkel, a kis-, közepes-, és nagy szériák gyártását CNC-esztergagépeinkkel végezzük. A rendelkezésünkre álló 2 igen modern CNC-esztergaközpontunk segítségével az egyszerűtől az egészen komplex esztergált alkatrészek gyártását végezzük a legmagasabb minőségben, precízen, az előre egyeztetett időpontra.
CNC marás
A marás a forgácsolási eljárások csoportjába tartozik. A marószerszám forgómozgást, eközben a munkadarab előtoló mozgást végez.
A palást-és a homlokmarás a maráson belül elkülöníthető alapeljárások. A CNC-marás és a CNC- esztergálás széles palettáját kínáljuk mind a saját-, mind a bérgyártás területén. A motivált, szakmailag kompetens és tapasztalt kollégáink precízen, professzionálisan, költséghatékonyan, rövid vállalási határidővel munkálják meg CNC-marógépeinkkel a fém alkatrészeit. Igen nagy hangsúlyt fektetünk az állandó és jó minőségű munkánkra. A részellenőrzés és a végellenőrzés egyaránt meghatározó jelentőséggel bír nálunk.
A legmodernebb CNC-vezérelt maró-és esztergagépeikkel lehetőségünk van a munkadarabok maximum 1000 mm x 600 mm nagyságig történő megmunkálására.